© Powered by SiteSpirit

 
logo.jpg

MEER INFO? MAIL OF BEL 035 54 166 61


Wie is Musitrade

Frank Muyser is eigenaar/directeur van Muziekburo Musitrade te Baarn, en vanaf zijn jeugd bezig in de muziek.

In de sixties/seventies speelde hij in bands. Hij was gitarist, saxofonist en bandleider van de Popgroep LES BAROQUES, waarmee hij ooit 4 top 40 hits scoorde, waarvan het nummer Such a Cad 15 weken lang in de top 10 stond. Met de band Les Baroques maakte hij tournees door heel Europa en werkte samen met bekende Engelse popgroepen.

Na deze periode, was Frank werkzaam bij diverse platenmaatschappijen, en later jarenlang accountmanager bij de Audio/Videogroep van BASF in Arnhem. In deze periode speelde hij actief gitaar en tenorbanjo in de 7-mans Jazzformatie: De Onderlinge van 1975, met zangeres Conny van Bergen (bekend van haar hit: Salty Dog).

Tijdens deze periode ontstond al bij Frank het plan een eigen bedrijf op te starten in de Muziek/Entertainment branche.

En zo werd 15 jaar geleden MUSITRADE opgericht. Het kantoor is boven TV Studio Baarn, direct bereikbaar aan de A1, centraal in Nederland. Begin 2005 heeft Musitrade het bekende muziekbureau Live Music Service uit Voorburg overgenomen.


Dit pakket is een belangrijke aanvulling op het bestaande pakket van topbands, en nu exclusief verbonden aan MUSITRADE.

Met nog meer know how en service, kunnen wij onze nieuwe en bestaande klanten goed en persoonlijk gericht van dienst zijn.